Ось такі-то справи у моєму пункті тестування..

Представники спецпідрозділу “Титан” з металодетектором та керівник регіонального центру оцінювання якості освіти особисто перевіряли прозорість зовнішнього незалежного оцінювання. Такі кроки називають вимушеними, однак необхідними.

В учнів трьох класів вилучили 7 мобільних телефонів. Попередження про металошукачі та ранкова смс – розсилка з проханням про чесні тести подіяла не на всіх. Гості зі спецпідрозділу “Титан” стали справжньою несподіванкою.

 

 

 

Виключені, однак заховані мобілки учні віддали добровільно, хоча продовжити складати іспит їм все ж не дозволили. Такий метод освітяни вважають дієвим, втім наголошують, що діти переживають стрес.

 

На Івано-Франківщині в такий спосіб перевірили 25 пунктів тестування. Врожайною була лише франківська школа- інтернат №1. Тепер відсторонені абітурієнти звертатимуться до регламентної комісії з проханням допустити їх до додаткової сесії. І сподіватимуться на позитивне рішення

Джерело: http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?v_ivanofrankivsku_uchniv_yaki_skladali_testi_zno_perevirili_metalodetektorom&objectId=222276

One thought on “Ось такі-то справи у моєму пункті тестування..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *