Які слова руйнують наше життя? Твір-роздум

Які слова руйнують наше життя? Твір-роздум

Слово — це зброя. Але таку зброю можна використати на користь, або й на біду. Важливо знаходити їм правильне застосування, а для цього добре розуміти їхнє значення. Безперечно, ми переконані, що деякі слова спричиняються до руйнування нашого життя. Як їх позбутися? І чому позитивне налаштування настільки важливе? Про це в нашому творі-роздумі.

Слова — це потужний енергетичний посил, який формує реальність. Що ми говоримо, те і отримуємо в житті. Існують слова, які руйнують життя людини, програмують його на невдачі.

Наше життя пов’язане з тим, про що ми думаємо і що вимовляємо. Якщо ви постійно говорите, що у вас «все жахливо», «немає грошей», «пропала удача», то цим ви створюєте навколо себе негативне поле, в якому живете і через яке не можете прорватися до щастя.

Подібних метафор дуже багато, але, вживаючи їх, ви починаєте говорити мовою руйнування, позбавляючи себе гармонії у всіх аспектах життя.

Я гадаю, люди самостійно створюють собі перешкоди — своїми думками і словами. Крім того, потім вони передають цю програму життя своїм дітям. 

Якими б ви не користувалися словами, думайте, який вони несуть посил, адже все повернеться у відповідь. Особливо це стосується мату, лайки, образ. Все це повертається і б’є по людині в кілька разів сильніше. Якщо ви хочете жити повним і гармонійним життям, краще дотримуватися принципу: «Не суди, та не судимий будеш».

Словом можна зруйнувати своє життя, можна позбутися успіху. Але словом можна воскресити і знайти щастя. Кожна людина володіє дивовижною здатністю за допомогою слів переконати себе в благополуччі, налаштувати на успіх, підбадьорити, мотивувати, вселити віру в себе.

Наші думки і слова — це своєрідні програми. Вони створюють навколо нас енергетичне поле: позитивні установки — світле і щасливе, а негативні — слабке і руйнівне. Словами ми переконуємо не тільки інших, але і себе. І при правильному настрої можна звернути гори!