Власне висловлення: “Міцне щастя має тільки чесна людина”

Власне висловлення: “Міцне щастя має тільки чесна людина”

Друзі, повернімося ще й до власних висловлень. Закликаємо вас регулярно вправлятися в їхньому написанні, щоб удосконалювати свої навики.

Сьогодні пропонуємо вам доволі дискусійну тему — “Міцне щастя має тільки чесна людина”. Що гадаєте про це? Спробуйте викласти свої міркування. А потім ознайомтеся із наведеним нижче варіантом. Це висловлення не варто вважати еталонним, але, сподіваємося. він наштовхне вас на правильну думку!


Я згоден із думкою, що міцне щастя має тільки чесна людина.

Нечесна  ж людина будує своє благополуччя на нещасті інших, заради бажаного вона може піти на злочин, зрадити, обдурити. А якщо така людина здобула бажане, то щастя її нетривке, бо рано чи пізно її дії будуть викриті.

І прикладів цього в літературі безліч. От хоч би дії одного із головних героїв п’єси І.Кочерги «Свіччине весілля» князя Ольшанського. Меланка не відповідала йому взаємністю, а Ольшанський намагався силою залишити дівчину біля себе. Він не став щасливим від того, бо Меланка загинула під час пожежі в його палаці, яка спалахнула, коли почалось повстання ремісників.

Можна навести ще один приклад із сучасного життя. Мавроді – засновник фінансової піраміди – не став щасливим від того, що збагатився коштом людей. Його дії було викрито, тому махінатор опинився у в’язниці.

Таким чином, тільки чесна людина має міцне щастя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *