Тести ЗНО з української мови та літератури 2008 рік

Тести ЗНО 2008 з української мови та літератури з відповідями. Треті тести за час проведення ЗНО. Можна завантажити завдання з відповідями до основної та додаткової сесії.

Основна сесія

Завантажити тести ЗНО 2008 з української мови та літератури

Правильні відповіді на тестування з української мови і літератури 2008 року

Тема власного висловлювання:

Складіть і запишіть роздум про те, що таке покликання.

 Сформулюйте тезу, наведіть два–три переконливі докази, що найкраще аргументуватимуть Ваші міркування. Проілюструйте Ваші думки посиланнями на приклади з художньої літератури (укажіть проблему, порушену письменником,  назву твору, назвіть художній образ, через який проблема розкрита, наведіть цитату з твору тощо), історичні факти або випадки з життя. Не переказуйте змісту, не давайте повної характеристики образів. Сформулюйте висновки.

 

Додаткова сесія

Завантажити тести ЗНО 2008 з української мови та літератури

Завантажити відповіді ЗНО 2008

Тема власного висловлювання:

Підтримайте або спростуйте думку: «Великий талант вимагає великої працелюбності».

Сформулюйте тезу, наведіть два-три переконливі аргументи, які найкраще підтвердять Ваші міркування. Проілюструйте Ваші думки прикладами з художньої літератури (зазначте назву твору, укажіть проблему, порушену письменником, художній образ, за допомогою якого проблему розкрито, наведіть цитату з твору тощо), історичними фактами або випадками з життя. Не переказуйте змісту, не давайте повної характеристики образів. Сформулюйте висновки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *